Безплатна доставка за цялата страна!

Избери твоите диоптрични рамки, изпрати ни рецепта и получи перфектната цена.

Ако любимия ти модел е изчерпан винаги може да ни пишеш и ще го поръчаме!

100% оригинални очила!

История на Oliver Peoples

История на Oliver Peoples | 0 коментари

Създадени изцяло да отговорят на изискванията на всеки един за лукс и качество, с огромно внимание към детайла и изключителен усет за стил, слънчевите очила на Oliver Peoples категорично успяват да пленят и дамската, и мъжката аудитория, а възрастта не е от никакво значение!

Проектирани в Лос Анджелис, Италия и Япония, те с лекота дават заявка за високи очаквания и напълно я оправдават! Прецизни детайли, които напълно хармонират с най-актуалните тенденции в модата, никакъв компромис в качеството и наличие на сериозна търговска мрежа в популярни оптики и бутици по цял свят

Разнообразието от модели на Oliver Peoples успява да  удовлетвори и най-смелите фантазии на модните гурута, като се простира от изцяло спортни до строго официални колекции.

В стремежа си да предложат на потребителите максимално иновативен, съвременен и стилен дизайн, Oliver Peoples влизат в съвместно сътрудничество с популярни модни брандове, световноизвестни модели и популярни модни инфлуенсъри. Най-новите „трендове“ както в дизайна, така и в технологиите за производство на очила не убягват на Oliver Peoples. Тяхна основна цел е постигането на перфектни крайни резултати и с лекота го постигат благодарение на  множеството колаборации с водещи лица и компании от света на модата и оптиката.  

Oliver Peoples & Fai Khadra

Oliver Peoples и Fai Khadra си сътрудничат, за да пуснат ексклузивни слънчеви очила, които сливат дизайнерската естетика на Oliver Peoples с влиятелния начин на мислене на Fai. Fai Khadra е мултидисциплинарен творец, който е изградил силен профил в света на дизайна, завладявайки аудитория от музиканти, луксозни марки и галерии по целия свят. Неговата културна уместност и иновативна гледна точка внасят въздействаща, авангардна гледна точка на сътрудничеството.

Oliver Peoples & Frere

Oliver Peoples си партнира с модна къща FRÈRE, за да създаде два изключителни нови стила очила. Сътрудничеството обединява споделения фокус на марките върху изключителна изработка и издигнат дизайн. Сътрудничеството се оформя в поразителната кампания с участието на супермодела Жасмин Тукс и дизайнера на FRÈRE Дейвидсън Пети-Фре, заснет от известния фотограф Денис Льополд в емблематичния, проектиран от Пиер Кьониг, Stahl House. Тази модерна забележителност от средата на века, построена през 1959 г., е създадена с надеждата да се преосмисли модернистичен дизайн за жилищна архитектура. Подобно на движещата, дизайнерска сила на Stahl House, сътрудничеството между FRÈRE и Oliver Peoples има за цел да обедини иновативния дизайн с вдъхновена от винтидж естетика.

 

Oliver Peoples & Brunello Cucinelli

Есенната колекция на Oliver Peoples за 2021 година е и първата им, но не и последна колаборация с световноизвестния бранд Brunello Cucinelli. От историческото италианско селце Соломео на върха на хълма до слънчевата Южна Калифорния, Oliver Peoples и изисканата модна къща Brunello Cucinelli са си сътрудничили за ексклузивна колекция очила. Наситено с архитектурни влияния от Solomeo и препратки към блясъка на класическото италианско кино, сътрудничеството в пет стила съчетава тяхното пионерско наследство и въплъщава стандартите за изработка на двете марки. Това е и първото начинание за очила за Brunello Cucinelli и по-специално първото сътрудничество за марката.

Най-новите модели от пролетната колекция на Oliver Peoples за 2022 година, създадени отново в колаборация с Brunello Cucinelli, са повлияни от Златния век на Холивуд и са заснети в прочутата сграда Bradbury Building. В резултат от този съвместен проект, Oliver Peoples предлагат на почитателите на качествени, стилни и различни очила 4 нови модела: Capannelle, Gerardo, Eduardo и Jep. Истинските фенове на марката слънчеви очила Oliver Peoples бързо ще се досетят, че това не е първа колаборация на двата бранда. Резултатите от предишните им съвместни проекти няма как да не породят огромни очаквания и към най-новите модели!

Всеки изразителен стил в тази колекция е произведен в Италия и включва ексклузивни детайли за сътрудничество. Ретро естетиката на Capannelle насочва към рамки от Златната епоха на Холивуд, с квадратна форма на лещите и съчетаването на ацетат и метални детайли върху моста и окото. Предлага се с филтърни лещи за слънце или синя светлина. 

Изработен с тънка ацетатна предна част и прецизно пропорционални метални дупки, изтънченият дизайн на Gerardo допълва всички форми на лицето.

Отличаващ модерен поглед върху класическата форма на панто лещи, Eduardo включва дълбока леща и отличителен мост на ключалката. 

За разлика от това, вдъхновеният от ретро Jep използва плътен ацетат, за да направи смело впечатление. И двете от тези опции предлагат и съответстващ детайл на аксесоара за клипс. Jep се предлага и в този ултра-премиум материал.

Колкото до популярният модел Oliver Sun и неговата вечна квадратна ацетатна рамка се завръща в пет нови ексклузивни цветове на Brunello Cucinelli.

Невероятни цветови комбинации, изключително качествени материали, които правят рамките на очилата леки, стилни и много удобни, максимална прецизност при изработката на диоптрични и слънчеви стъкла, са малко от позитивите на Oliver Peoples, с които могат да Ви грабнат още от пръв поглед! Вдъхновени от естествените природни цветови гами, от историята и изкуството, този бранд Ви предлага очила, изработени със стил, мисъл и стойност!

Blackout Optix

Blackout Optix

0 коментара

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.