Безплатна доставка за цялата страна!

Избери твоите диоптрични рамки, изпрати ни рецепта и получи перфектната цена.

Ако любимия ти модел е изчерпан винаги може да ни пишеш и ще го поръчаме!

100% оригинални очила!

5 причини да носим слънчеви очила през зимата

Слънчеви очила | 0 коментари

Слънчеви очила | Маркови слънчеви очила | Blackout Optix

Слънчевите очила – летен аксесоар или жизнена необходимост през всеки сезон от годината

Слънчевите очила са аксесоар без аналог, който най-често се свързва с летния сезон. Много от нас ги използват за допълнение към аутфита, други са изградили траен навик към тях и не могат да си представят летните дни без слънчеви очила. 

Това, което е важно да знаем, е че слънчевите очила не са просто аксесоар. Техните функции са също толкова важни, колкото тези на диоптричните очила. Поради тази причина навикът да носим слънчеви очила трябва да се подхранва през всички сезони от годината. 

5 важни причини да носим слънчеви очила през зимата

Слънчевите очила имат защита, за която дори не знаем, че ни е нужна – слънцето изгаря не само кожата, но и очите. Ползите от неговите лъчи са много и това е неоспорим факт, но и вредните им влияния са доказани, а ние можем да се предпазим от тях без почти никакви усилия. Въпреки че през зимата слънцето не е толкова силно, това не омаловажава неговото действие върху чувствителните ни очи. Това е и една от причините, поради които е добре да носим слънчеви очила дори и през зимните дни, колкото и студени да са те всъщност. 

Слънчевите очила могат да подобрят зрението – заложете на качествена марка слънчеви очила и това ще бъде Вашата сигурна гаранция за предпазване на очите. А превенцията срещу отслабване на зрението започва още със защитата срещу слънчевите лъчи. Това налага употребата на слънчеви очила не само в горещите летни дни, когато слънцето ни заслепява, но и през зимата, когато топлината от слънцето не се усеща, но неговите лъчи продължават все така да дават отражение върху очите ни, дори и да не го усещаме. 

Слънчевите очила повлияват добре общото състояние на очите и организма – за никого не е тайна, че проблемите с очите дават отражение както върху зрението, така и върху състоянието на главата ни. Честото главоболие в много от случаите е резултат от очни проблеми. Намалете сухотата и напрежението в очите си с помощта на качествени слънчеви очила с оптимално затъмнени стъкла, изработени от наложени, световноизвестни марки, чието качество е доказано във времето. 

Слънчевите очила също предпазват от вредната синя светлина – не е нужно да си осигурявате диоптрични очила с различни покрития, ако нямате проблем със зрението и да се ангажирате с допълнителен аксесоар, който не винаги би отговорил на аутфита Ви. Създайте си навик да носите слънчеви очила през всеки сезон от годината и това ще Ви помогне да предпазите очите си от вредната синя светлина, излъчвана от екраните, които в наши дни са навсякъде около нас. 

Слънчевите очила са стил, индивидуалност, вкус! – И разбира се, какво по-хубаво от изцяло завършен перфектен стил? Впечатлявайте навсякъде с неповторима визия, като заложите на перфектните за Вашето лице слънчеви очила, които едновременно с всички свои здравословни ползи ще допълнят аутфита Ви и ще му придадат цялостен, завършен вид. Чувствайте се уверено в собственото си тяло, осигурете си защита, стил и покажете вътрешното си чувство за естетика със страхотни слънчеви очила, с които ще съберете всички погледи!

Blackout Optix

Blackout Optix

0 коментара

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.