Безплатна доставка за цялата страна!

Избери твоите диоптрични рамки, изпрати ни рецепта и получи перфектната цена.

Ако любимия ти модел е изчерпан винаги може да ни пишеш и ще го поръчаме!

100% оригинални очила!

Прочетете повече за нас

Нашата история

Началото

Всичко винаги тръгва от някоя щура идея, за която първоначално си казваш: “Глупости, нищо няма да стане.”, обаче с времето не ти излиза от главата и накрая стартираш проект с мисия да се превърне в най-иновативната дигитална оптика в България.

Знаехме обаче, че за да се случи това, трябва да се допитаме до дигиталните нинджи – всички онези хора, които активно използват дигиталните услуги, и да си го кажем направо – живеят в интернет. Те трябваше да дадат своя глас, а най-логичното място, на което можехме да ги “спипаме”, беше именно естественият им хабитат – социалните мрежи.

Така създадохме Blackout Optix с помощта на хората в Instagram – иновативен подход, който ни сближи с аудиторията още преди всичко реално да започне.

Заедно избрахме името на бранда, както и логото. Те бяха и вдъхновението да създадем единствения в България Instagram филтър на бранд с директна try-on функция.

Ако искаш да видиш целия процес, запазихме всичко в Highlight в Instagram, разбира се – цък тук.

Неочаквано добра колаборация

Концепцията ни беше ясна. Следващата стъпка, която предприехме, беше да намерим правилните партньори, чрез които да добием нужните практика и знания в областта на оптиката и оптометрията, както и да въвлечем в проекта ни точните специалисти по дигитален маркетинг, графичен дизайнпрограмиране и AR

Оптика от бъдещето

Дигиталните иновации на Blackout Optix не стигат само до Instagram try-on филтъра. Тук можеш да създаваш своите диоптрични очила дигитално по рецепта, без да излизаш от комфорта на своя дом. Също така избираш слънчевите очила или рамките за диоптричните очила, като поръчаш няколко наведнъж, за да ги пробваш спокойно вкъщи. Доставката и връщането, разбира се, са за наша сметка. 

Нашият екип

Blackоut Optix работи съвместно с професионалисти с дългогодишен опит и тясно квалифицирано образование по оптика и оптометрия. Те ни подпомагат непрекъснато, за да можем да ти осигурим качество и грижа на най-високо ниво. Именно заради това можеш да получиш бързо, адекватно и несравнимо индивидуално обслужване.

Blackout Optix
Blackout Optix
Blackout Optix

Какво още?

Работим с най-известните световни марки за очила, рамки, стъкла, лещи и разтвори за тях, за които гарантираме, че са със  100% оригинален произход. 

Защо да предпочетеш Blackоut Optix

  • Онлайн е по-лесно: Дигиталните услуги, които ти предоставяме, ти спестяват време и правят живота ти по-комфортен. 
  • Екип от професионалисти: Служителите ни са с професионално образование по оптика и оптометрия и с дългогодишен опит в сферата.
  • 100% оригинални модели: Предлагаме дизайнерски слънчеви очила, диоптрични рамки и лещи на най-известните и най-търсени световни марки.
  • Цени, на които не можеш да устоиш: Цените ни са причерняващо изкушаващи, за да можеш да пазаруваш с пълна наслада от нас.
  My cart
  Your cart is empty.

  Looks like you haven't made a choice yet.